Fitnessvloeren

Steeds meer onderhevig aan invloeden en trends worden in de fitness- en healthcentra de ontwikkelingen voortdurend gevoed door nieuwe impulsen en blijft deze bedrijfstak als geen andere constant in beweging.

Met een schat aan ervaring en de ontwikkelingen op de voet volgend staat All In Project en Interieur letterlijk aan de basis van wat zich bij u op de vloer afspeelt.

Nauwlettend houden wij de ontwikkelingen in het oog op het gebied van innovaties en de toepassing van de nieuwste materialen. Uitgaande van het beschikbare budget, de doelgroep en de omstandigheden, voeren wij uw opdracht uit volgens uw wensen. Zo bereiken wij altijd het maximaal haalbare resultaat. De materialen zijn door ons geselecteerd op de belangrijkste eigenschappen voor  specifiek gebruik. De bewezen betrouwbaarheid van de producenten geeft u de zekerheid die u als ondernemer nodig heeft.

Met een compleet assortiment vloersystemen verzorgen wij volgens een duidelijke en overzichtelijke planning de vloeren in uw gehele centrum. Van een praktische schoonloopzone in de entree, een actief verende parketvloer in de aerobicsruimte, een dempende playground of actionfloor, een sfeervolle horecavloer tot en met de naadloze kunststofvloeren in kleedkamers en sanitaire ruimtes.

Naast het dealerschap van internationaal bekende producten, met een breed scala aan fitness en wellness vloerafwerkingen, voeren wij een aantal specifieke systemen, zoals de universele sportvloeren, kunststofvloeren en actief verende vloeren. Daarmee kunnen wij zowel de professionele als de recreatieve bedrijfssector voorzien van alle beschikbare vloersystemen, onder onze eigen regie.

De keuze en combinaties van materialen en kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer en uitstraling van uw centrum. Daarom is, voor een goed begin, een vrijblijvende oriëntatie met u, uw adviseur of architect aan te bevelen.