Tapijtvloeren naaldvilt

Vlak naaldvilt is een begrip in Nederland en België als het gaat om indoortennis en al geruime tijd de standaard in tennishallen.

In samenwerking met de beste producenten zijn de diverse soorten naaldvilt voortdurend beproefd, aangepast en geselecteerd op specifiek gebruik bij het indoortennis. De systemen zijn intussen op honderden banen in binnen- en buitenland geïnstalleerd.

Het belangrijkste kenmerk van het vlakke naaldvilt tapijt is de homogene opbouw, bestaande uit samengestelde fijne vezelmaterialen waardoor de tapijtvloer volledig, dus tot de laatste millimeter, bespeeld kan worden.
Het naaldvilt tennistapijt is in verschillende samenstellingen en uitvoeringen leverbaar.
Een wat dikker type naaldvilt bijvoorbeeld heeft, door de speciale oppervlaktestructuur, een comfortabel en dempend karakter. Een naaldvilt met een compacte, vaste samenstelling onderscheidt zich door snellere spel- en stuiteigenschappen.

De belijning wordt ingesneden en vervaardigd uit hetzelfde materiaal, waardoor een egaal vlakke vloer is gewaarborgd.
De materialen zijn UV stabiel en leverbaar in diverse standaardkleuren. Indien gewenst behoren speciale kleuren tot de mogelijkheden.

Vanuit de exploitatie benaderd is het naaldvilt ook veruit het goedkoopst. Al vanaf € 1,25 per jaar, per m2, kan All In Project en Interieur een naaldvilt systeem voor u realiseren.

De meeste vloersystemen zijn door (inter)nationale tennis- en sportorganisaties gecertificeerd.