Tapijtvloeren velours

Een duurzame en comfortabel bespeelbare tapijtvloer met een karakteristieke en klassieke uitstraling.
Door het systeem van een getuft velours tapijt zijn prettige eigenschappen als demping en veerkracht optimaal, terwijl het balgedrag onveranderd blijft.
Een indoor vloersysteem voor elk spelniveau.
Door de specifieke samenstelling van het tapijt en het aantal gebruikte vezels per oppervlakte-eenheid kunnen kwaliteit, dempend vermogen en duurzaamheid gunstig worden beïnvloed.

Onze serie velours tapijten worden standaard geleverd op textielrug. Voor nog meer comfort, maximale demping en dus ontlasting van de gewrichten is het tapijt ook leverbaar op elast backing, die naast een comfortabel gevoel ook een optimale en rustige akoestiek bewerkstelligt.

De velourssystemen zijn zowel in vlakke als gestructureerde uitvoering verkrijgbaar. Door de te kiezen samenstelling van 800 tot 1.200 gram vezelgewicht per m2 is met het bespelen met of zonder granulaatkorrels het maximale aan bewegingscomfort haalbaar.
Door de ruim 4 meter rolbreedte ontstaat in het enkel speelveld slechts één naad. De belijning wordt vervaardigd uit hetzelfde materiaal en dus niveauvlak ingesneden.
Het velours tennistapijt is leverbaar in diverse standaard kleurstellingen en combinaties. Speciale kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

Door de directe levering van producent naar uw banen is ook voor u een duurzaam en zorgeloos velours tapijtsysteem een optie. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij zullen u het graag bewijzen. Wat dacht u van een exploitatieprijs vanaf € 1,35 per m2, per jaar en een levensduur van minimaal 15 jaar.  

De meeste vloersystemen zijn door (inter)nationale tennis -en sportorganisaties gecertificeerd.