Kunststofvloeren

Bij de kunststof vloersystemen zijn naast de alom bekende sportvloeren nog tal van toepassingen denkbaar, afhankelijk van doelstelling en gebruik.
De specifieke eigenschappen van kunststoffen als polyurethaan en epoxy worden in diverse uitvoeringen en combinaties benut, vooral in het vloerensegment als het daarbij gaat om duurzame, naadloze en onderhoudsvriendelijke systemen.
In sanitaire ruimtes of in vertrekken waar bijvoorbeeld voedingsmiddelen of medicijnen worden verwerkt kan de vloer worden voorzien van een zogenaamde sanitaire holle plint, zodat het vloervlak geheel naadloos aansluit op de wanden.

Qua kleur, uitstraling en design behoeft een kunststof vloer niet onder te doen voor welk vloerbedekkingsysteem dan ook.
Creatieve impulsen en decoratieve ideeën kunnen in iedere toepassing volledig tot hun recht komen.
De opdrachtgever kan de uitstraling van deze vloersystemen perfect afstemmen op de omgeving en/of doelstelling. Met keuzes in huisstijl, interieurkleuren,  logo’s, beeldmerken versterkt men zelfs de eigen identiteit.

Talrijke toepassingen, niet alleen in winkels, showrooms, horecagelegenheden, zorginstellingen, onderwijs-, sport-  en verenigingsaccommodaties, maar ook in bedrijven en fabrieken, hebben geleid tot de professionaliteit die onze onderneming kenmerkt.  

Ons vrijblijvende advies, onze vakkundige installateurs en het gebruik van hoogwaardige grondstoffen zijn meer dan een waarborg voor kwaliteit en duurzaamheid. Zij onderbouwen uw keuze, zodat u jarenlang zorgeloos kunt beschikken over een fraaie, onderhoudsvriendelijke vloer.