Kunststof tennisvloeren

Naast het gebruik van de in Nederland en België vertrouwde tapijtsystemen is er om diverse redenen ook steeds meer vraag naar kunststof tennisvloeren. Soms, omdat men een (multi)functioneel en onderhoudsvriendelijk vloersysteem verkiest, in een ander geval omdat men de voorkeur geeft aan een court  dat ook in het internationale tenniscircuit al jaren de gebruikelijke baansoort is.
Terwijl wereldwijd de acrylaat-systemen in het internationale tennis toonaangevend zijn, hebben wij ervoor gekozen daarnaast ook de meer duurzame Polyurethaan PU tennisvloeren en composities met andere grondstoffen verder te ontwikkelen. Uitgangspunt blijft om de karakteristieke speltechnische eigenschappen van de internationale tenniscourts te behouden en de duurzaamheid te verbeteren.
Met de verschillende samenstellingen, bewerkings en opbouwtechnieken en combinaties behoren ook de multifunctionele vloeren, geschikt voor meerdere sporten en doelgroepen, tot de mogelijkheden. Hier dient men echter, steeds te beseffen voor een voor sport multi functionele vloer te hebben gekozen en worden aan het dynamisch beleven van de tennissport zeker op niveau technisch gezien concessies gedaan.
Door de internationale markt nauwlettend te volgen zijn wij in staat tal van mogelijkheden te bieden qua samenstelling en uitvoering en zo een systeem of combinatie tot in detail aan te passen aan doelgroepen en specifieke wensen.
Ook heeft All In Project en Interieur met succes bestaande tapijtvloeren omgebouwd naar kunststofsystemen en zo de kosten van sloop en afvoer kunnen besparen.
Een bestaande universele sportvloer kunnen wij, ingeval van renovatie of toplaagvernieuwing, voorzien van een tennis-topcoating.
Zeker bij kunststof tennissystemen zijn er qua kleurstellingen en combinaties vrijwel geen beperkingen. Wij kunnen probleemloos inspelen op alle mogelijke trends.
Met een onderbouwd, deskundig advies kunt u uit de door ons geselecteerde systemen de juiste keuze maken – voor elke doelgroep en voor alle toepassingen.
De meeste vloersystemen zijn door (inter)nationale tennis- en sportorganisaties gecertificeerd.