Acrylic hardcourts

 All In Project en Interieur heeft het agentschap van de Play it Global tennis- en omnicourts voor de Benelux verkregen. Een volledig en compleet assortiment ITF gecertificeerde acrylsystemen.

 

Play it Global is een meer dan ervaren partner, die met een wereldwijde reputatie op het gebied van internationaal professionele tenniscourts een indrukwekkend overzicht van referenties kan overleggen.

All In Project en Interieur had al eerder goede ervaringen met dit bedrijf en heeft daarom een definitieve keuze gemaakt om een verdere samenwerking met Play it Global aan te gaan.

Wij zijn daardoor in staat om tegen aantrekkelijke tarieven een breed scala aan hoogwaardige tennis systemen te kunnen introduceren.

De producten van Play it Global behoren tot de meest populaire tennis oppervlakken wereldwijd. Gebaseerd op hoge kwaliteit componenten en vakkundige applicatie, zorgen ze voor uitstekende speeleigenschappen. Geen wonder dat ze zo zeer gewaardeerd worden door de professionele tennisser. De oppervlakken zijn gecertificeerd door de ITF in alle mogelijke klassen en worden gebruikt op vele internationale evenementen.

Voortdurende productontwikkeling is een van de belangrijkste principes en een van de redenen waarom de systemen blijven voldoen aan de nieuwste professionele standaards en trends.

Klik één van onderstaande afbeeldingen aan voor informatie over de verschillende Playflex systemen.

Playflex Hardcourt            Playflex Cushion        Playflex 4 Cushion Tour

Playflex 8 Comfort Pro    Multicourt All Round