Tapijt tennisvloeren

Uit een breed assortiment en verschillende typen tennisvloeren van geselecteerde Nederlandse en internationale producenten is bij All In Project en Interieur voor iedere doelgroep en budget een keuze te maken.

De standaard uitvoering in naaldvilt bedekking, het klassieke vlakke velours of andere tapijtsystemen, als ook de in het internationale tennis gebruikte topvloeren uitgevoerd in diverse duurzame kunststoffen, behoren tot onze specialiteit.

De internationale markt op de voet volgend waar het gaat om innovaties en trends, zijn wij steeds alert op vernieuwingen, waarbij aanpassingen altijd mogelijk zijn. Zo maken wij elk systeem bereikbaar en interessant voor een optimale exploitatie.

Of het nu gaat om renovatie van de bestaande indoor tennisvloer, vervanging van het tapijt of om de aanleg van nieuwe indoorbanen en de installatie van het toebehoren, All In Project en Interieur zal aantoonbaar de juiste partner zijn.Van advies bij uw keuze tot en met de organisatie en realisering van uw opdracht – bescheiden of omvangrijk – wij zullen aan uw verwachtingen beantwoorden.    

Compleet met o.m. netpalen, gordijnen, scheidingsnetten, scoreborden en interieuronderdelen, leveren wij de indoorbanen van uw tennisaccommodatie desgewenst speelklaar op. De opslag is aan u! 

Nieuws update 24-6
Als voorbeeld van een recentelijke succesvolle toepassing van een moderne tapijtvloer, verwijzen wij u graag naar onze rubriek Nieuws update. Op de pagina Tennishal de Schaapskooi in Venlo kunt u zien en lezen, dat men heeft gekozen voor een totaal renovatie van de indoorbanen met het Top Slide Systeem.