Diverse systemen

Multifloor

Een dubbelverend systeem, afkomstig uit de vlakelastische sportvloeren, wat geschikt is voor installatie op vrijwel elke onderbouw.
Door het “open” opbouwsysteem zijn noodzakelijke vlakheidcorrecties naar de ondervloer- constructie redelijk uitvoerbaar.
Dit multifunctioneel toepasbare systeem is nagenoeg met elke toplaagafwerking te realiseren.
De onderbouw bestaat uit vuren of grenen latten welke zijn voorzien van rubber pads die zorgen voor zowel de verende als geluidsabsorberende eigenschappen.
Op dit “onderframe” worden vuren of grenen latten overdwars en dicht tegen elkaar gemonteerd zodat een dragende dubbel verende tussenlaag ontstaat. Daaroverheen zorgt een dampremmende PVC folie voor de afscherming tussen de boven en onderbouw.
Afhankelijk van de toplaag afwerking zal dit systeem al dan niet worden voorzien van vlakdragend plaatmateriaal.

Sportparket

Sportparket leverbaar in diverse houtsoorten kan direct op de lattenconstructie worden aangebracht en zorgt voor een warme sfeervolle afwerking.
Totale hoogte: plm. 65 mm. Afwerking: ventilerende plint.

Kunststof

Verkiest men een praktische afwerking met sportvloerbedekking als linoleum, PVC of een naadloze PU gietlaag dan wel een universele PU sportvloer zal de Multifloor worden voorzien van een vlakdragend plaatmateriaal.
Bij toepassing van een universeel PU sportvloersysteem als toplaag zorgt de extra rubber tussenlaag van bv. 3, 5 of 7 mm voor maximale demping en is een echt combi elastische vloerssysteem ontstaan. Het summum in de sportvloerenbranche.