SCHÖPP tennisvloeren

SCHÖPP-SPORTBODEN GmbH, de Duitse fabrikant van hoogwaardige tennis tapijtsystemen, heeft All In Project en Interieur verkozen als exclusieve vertegenwoordiger van haar producten voor Nederland.

SCHÖPP biedt al sinds 1967 toplaagbedekkingen aan voor alle soorten tennisvloeren. Er zijn in ruim 730 accommodaties al 3.500 banen in heel Europa aangelegd. In Nederland en België zijn tot dusver 15 tennishallen voorzien van deze topklasse tennistapijten.

De juiste afstemming: comfort en balstuit gedrag

Met de keuze van een bepaalde ondergrond, kiest u uit producten met een verschillend niveau van comfort. Ondanks het al hoge comfort van de tuft vloeren is er een sterke trend naar vloeren met extra elasticiteit. Omdat iedere verhoging van de elasticiteit tegelijkertijd de balstuit eigenschappen beïnvloedt, is het zaak de juiste vloervariant te vinden die voldoet aan de specifieke wensen van de tennisspelers.

Verhoogd comfort door een elastische ondergrond laag

Door een 2 mm polyester ondergrond laag krijgt de vloer een verhoogde puntelasticiteit.

Bijzonder comfort door een compacte ondergrond laag van foam

De 4 mm sterke elastische foam met bijzonder goede puntelasticiteit is of direct al als rugbedekking met de vloer verbonden of kan als separaat gelegde mat onder iedere tennisbaan gelegd worden.

Onderstaand een overzicht van de verschillende tennisvloeren

SCHÖPP-Challenge

SCHÖPP-Classic

SCHÖPP-Allround

SCHÖPP-Slide

Tennis-Granulaat Perfect-Glide – de revolutionaire ontwikkeling op het gebied van granulaat