Tennisbaan inrichting

Tennisbaan Inrichtingsmaterialen

Alle voorkomende tennisbaan-inrichtings-materialen welke nodig kunnen zijn om de indoor- tennisbaan professioneel en gebruiksklaar in te richten zijn door All In Project en Interieur te leveren en te installeren. Ons werk houdt immers niet op bij de vloer alleen. Wij kunnen een gerenoveerde of nieuw gebouwde tennisbaan gebruiksklaar opleveren zodat er direct op gespeeld kan worden.

Netpalen en netten

Diverse systemen, voor zowel vloerverzonken netpalen in ronde en vierkante uitvoering als een universeel sledemodel voor vloeropbouw hebben wij in ons programma. Alle bevestigingsonderdelen worden inclusief de adjusterband haak in de vloer verzonken zodat een vlakke vloer zonder obstakels is gewaarborgd. Voor zowel recreatief als wedstrijdtennis leveren wij de sets compleet met tennisnetten in diverse uitvoeringen.

Scoresystemen

Een degelijk telraamsysteem uitgevoerd in PVC en aluminium met Game en Setstanden, draaibaar te plaatsen aan de netpaal, scheidsrechterstoel of separaat op standaard.

Gordijnen

Welke hun functionaliteit hebben bewezen als visueel rustige achtergrond en tevens hun bijdrage leveren aan een goede en prettige akoestiek. Sfeervolle gordijnen gemonteerd aan staalkabel of op vernieuwd ronde buis systeem welke doorhangen voorkomt zijn leverbaar in diverse kleuren. De collecties voldoen aan de huidige normen van de brandveiligheid.

Scheidingsnetten

Welke tussen de banen aangebracht voorkomen dat men hinder ondervindt van rollende ballen en vooral naast de les- of trainingsbaan onmisbaar zijn . De scheidingsnetten kunnen zowel op staalkabel dan wel op dubbel afgehangen railsysteem worden geïnstalleerd. 

Ballenkeerplanken

Voor het behoud en een aanzienlijk langere levensduur van uw gordijnen bevelen wij een ballenkeerplank aan. Een hellend aangebrachte multiplex strook onder en achter de gordijnen zorgen er voor dat de ballen tot voor het gordijn terugrollen. Deze ballenkeerplanken zijn zowel bij nieuwbouw als renovatie door ons te voorzien, bij toepassing van tapijtbanen kan deze strook probleemloos worden mee gestoffeerd.

Scheidsrechterstoelen en zitbanken

Zijn voor een goed overzicht tijdens wedstrijden en toernooien geen overbodige luxe en kunnen evenals de zitbanken op een complete baan niet ontbreken en zijn in diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar.