Projectvloeren

Voor tal van toepassingen verzorgen wij ook complete vloerbedekkingen  in harde en zachte materialen voor kantoren, retailobjecten en de business-, onderwijs- en zorgsector.
Elke opdracht, van vrijblijvend advies of offerte tot en met levering en uitvoering zal onze volle aandacht krijgen. Of het nu gaat om een bescheiden, afzonderlijke opdracht, een project in combinatie met onze andere vloerwerkzaamheden, dan wel om een totaalproject samen met onze interieurbouw partners, u kunt verzekerd zijn van onze zorg.

Onze collectie vloerbedekkingen is veelomvattend: van een complete collectie zachte vloerbedekkingen voor een budgetbeperkt object tot en met de collectie van toonaangevende producenten voor de meest trendy business projecten. Uitgaande van uw wensen werken wij professioneel en gedegen aan een maximaal resultaat.
PVC stroken, linoleum, marmoleum, kunststof, parket of laminaat, alle materialen verwerken wij volgens opdracht – van u, uw adviseur of uw architect. 

Van schoonloopzone tot directiekamer, van trappenhuis tot personeelsverblijf, van studio tot laboratorium, elke opdracht wordt efficiënt uitgevoerd. En altijd  passend in de bouwplanning van de aannemer of als onafhankelijk turn-key project, waarbij wij samen met de opdrachtgever de regie voeren.

All In Project en Interieur als helpende hand

Tijdelijke voorzieningen.

Uw project moet in gebruik genomen worden en de ondervloer voldoet nog niet aan de vereiste kwaliteiten, of de bouw krijgt nog een volgende fase. De sport-, dans-, of speelvloer moet periodiek worden gebruikt voor een evenement. Ook voor deze situaties reiken wij u de beste tijdelijke oplossing aan.

Voorbewerking.

De vlakheideisen van de ondervloerconstructie kunnen niet worden gehaald. Wij helpen u uit de brand: voorbewerkingen, zoals o.m. egaliseren horen bij ons vak.

U kunt dus altijd op ons rekenen. Wij willen u graag als relatie behouden en uw tevredenheid verdienen. Daarvoor zetten wij ons ten volle in, niet alleen bij de uitvoering van uw opdracht, maar ook met onze nazorg en garanties.