Vloerbescherming : Scratch no More

Voorkom krasschade, bescherm uw vloer. Kies voor beschermdoppen die echt werken!

Scratch no More
Om uw mooie sport- en projectvloeren van de nodige bescherming te voorzien is All In Project en Interieur de samenwerking aangegaan met het bedrijf Scratch no More.
 
Een innovatief bedrijf, dat in de gehele sector van vloerbescherming naar de nieuwste en beste professionele oplossingen zoekt.
Of u het nu gaat om PVC vloeren in school en kantoor, marmoleum in een verzorgingshuis, sport en kunststofvloeren in Polyurethaan of Epoxy,parket en andere gelakte vloeren.
 
Oplossingen zijn er voor vrijwel alle toepassingen als het gaat om bescherming van uw vloeren, zodat het bij aankoop aangekondigde duurzame karakter ook realistisch is en blijft.
 
De termen ”krasbestendig”, ”vrijwel krasvast” kunnen slechts onder voorwaarden van de nodige (voor) zorg gelden. Alles heeft namelijk te maken met de belasting, frequentie en gewoontes van gebruik en onderhoud van de vloer.
 
Alle vloersystemen kunnen immers door o.m. inloopzand, schuivende toestellen in de sportzaal en fitnessclub, meubilair in uw woning, draaiende wielen onder uw kantoorstoelen worden beschadigd.
 
Waarom anders adviseren producenten van vloerbedekkingen voor het behoud van de vloer het gebruik van schoonloopzone ’s en vloer- en kantoormatten aan?
Juist om uw vloer afdoende te beschermen.

Wij bevelen u daarom Scratch no More aan voor uw vragen, oplossingen en bestellingen met als doel duurzaam en tevreden gebruik van uw vloer.
 
Bezoek de website www.scratchnomore.nl  voor productinformatie en gebruik voor uw bestellingen de: All In Project en Interieur Kortingscode SNM 500225.